Zakład Oczyszczania i Gospodarki Odpadami "MZO" SA
ZOiGO MZO SA Ostrów Wlkp
mzo.biuroprasowe.pl
Edukacja jest najważniejsza
Zakład Oczyszczania i Gospodarki Odpadami MZO S.A. w Ostrowie Wielkopolskim w dalszym ciągu będzie stawiał na edukację ekologiczną. Jednym z głównych elementów tej kampanii jest organizowanie konkursów dla dzieci i młodzieży.
2017-04-03, 10:47
Nowa firma odbierająca odpady z Cieszkowa
Od 15 maja br. odpady z terenu gminy Cieszków (powiat milicki) odbiera firma ZOiGO ,,MZO'' S.A. z Ostrowa Wielkopolskiego.
2016-05-20, 11:30
Edukacja ekologiczna, to inwestycja w przyszłość
Na terenie Ostrowa Wielkopolskiego oraz okolicznych gmin prowadzone są działania edukacyjne mające na celu wzrost świadomości ekologicznej wśród dzieci i młodzieży. Prezes ZOiGO ,,MZO'' S.A. - Andrzej Strykowski nie wyklucza, iż akcje edukacyjne będą organizowane także na terenie gminy Milicz.
2016-04-04, 08:03
mzo.biuroprasowe.pl
Aplikacja eMZOludka
Aplikacją na smartfony działające w systemach ios i android może się pochwalić maskotka ostrowskiego ZOiGO MZO SA eMZOludek.
2015-12-01, 08:07
Nagroda w Konkursie o Puchar Recyclingu na poznańskich Targach Poleko
2015-10-28, 13:07
Plastik, papier oraz szkło, segregacja to jest to?!
Edukacja ekologiczna dzieci i młodzieży z ostrowskich przedszkoli i szkół z zakresu, gospodarki odpadami, ochrony środowiska a w szczególności wiedzy przyrodniczo - ekologiczno - leśnej oraz podejmowania działań na rzecz ochrony przyrody, to podstawowy cel kolejnego konkursu ekologicznego organizowanego przez ZOiGO MZO SA.
2015-10-01, 11:03